آزمایشگاه خاک
آزمایش خاک در مجهزترین آزمایشگاه مکانیک خاک تهران
ضرورت انجام آزمایش مکانیک خاک
مطابق دستورالعمل شهرداری تهران برای ساختمان هایی که مساحت زیر بنای آنها بیش از ۲۰۰۰ متر مربع و یا تعداد سقف آنها ۶ سقف به بالا باشد، می بایست قبل از تهیه نقشه های سازه آزمایش مکانیک خاک انجام و نتایج آن در کارتابل پروژه ثبت گردد.
برای ساختمان هایی که شرایط فوق را ندارند شهرداری آنها را ملزم به انجام آزمایش خاک نمی کند اما چون مهندس محاسب اطلاعات خاک منطقه را ندارد مبنا را بریک تیپ خاک ضعیف تر نسبت به منطقه قرار می دهد. به عنوان مثال در صورت انجام آزمایش خاک تیپ ۲ استنتاج میشد که اگر این آزمایشات انجام نشود محاسبات بر مبنای تیپ ۳ انجام می شود که این مسئله موجب طراحی سنگین تر و از طرفی هزینه های بیشتر ساخت می گردد.
از این رو بهتر است قبل از تهیه نقشه های سازه با مشاوره گرفتن از یک آزمایشگاه معتبر در این زمینه به مقدار قابل ملاحظه ای(حدود ۱۰ الی ۲۰ درصد) در هزینه های اسکلت و فونداسیون صرفه جویی و سازه سبک تر و در عین حال اقتصادی تر را طراحی و اجرا کنید.
خدمات آزمایشگاه خاک تهران
حفاری زمین و آزمایشگاه خاک
حفاری زمین به صورت دستی و یا ماشینی و سپس انتقال نمونه های اخذ شده به آزمایشگاه خاک
تهیه گزارش و ارائه برگه ژئوتکنیک
انجام تست ها به صورت برجا و یا در آزمایشگاه خاک و تهیه گزارش مکانیک خاک جهت بررسی سازمان نظام مهندسی
آزمایش نفوذ استاندارد
جهت تشخیص مقدار تراکم خاک و به دست آوردن تیپ خاک جهت انجام پروسه طراحی
آزمایش دانهول
جهت مشخص کردن تیپ خاک از طریق اندازه گیری سرعت موج برشی
آزمایش برش برجا
آزمایش برش برجا یا همان (بارگذاری صفحه) جهت تعیین پارامترهای مقاومت برشی خاک،
ارائه برگه ژئوتکنیک
ارائه برگه ژئوتکنیک به جهت انجام امور جواز ساخت، ارائه دفترچه مکانیک خاک
جهت مشاوره و پاسخگویی فرم تماس زیر را پس از تکمیل، ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم
انواع آزمایش خاک برای ساخت و ساز
تستهای مختلفی برای بررسی خاک قبل از شروع پروژه ساخت و ساز ساختمانی وجود دارد. انتخاب نوع آزمایشها جهت بررسی خواک بستگی به نوع ساخت و ساز و همچنین شرایط اقلیمی منطقه و زمین دارد. به طور کلی اصلیترین و مهمترین آزمایشهای مربوط به تست خاک در پروژههای ساختمانسازی را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
- آزمایش نفوذ استاندارد
- آزمایش هم ارز ماسه
- تست رطوبت
- آزمایش حد روانی
- آزمایش دانهبندی به روش سرند کردن
- آزمایش برش مستقیم
- آزمایش سه محوری
- آزمایش وزن مخصوص خاک
- آزمایش ضریب نفوذپذیری
- آزمایش تک محوری خاک چسبنده
- آزمون حدود اتربرگ
- آزمایش تحکیم
- تست دانسیته
- تست تراکم پروکتور




پروسه آزمایشگاه مکانیک خاک تهران
در صورتی که افتخار همکاری با شما عزیزان را داشته باشیم فرآیند و پروسه انجام خدمات آزمایشگاه مکانیک خاک در سطح شهر تهران و کرج به شرح زیر خواهد بود.

بازدید از محل
پس از توافق اولیه با مشتریان، کارشناسان ما بازدید حضوری از محل به عمل آورده و تمامی زوایای کار بررسی شده و به اطلاع ایشان خواهد رسید.

عقد قرارداد
پس از بازدید، نوع حفاری برای شما مشخص میشود و سپس با بررسی نقشههای معماری ساختمان، عمق تعیین خواهد شد.
با توجه به مساحت زمین مورد مطالعه و عمق گودبرداری ممکن است نیاز به آزمایشهای بیشتر مانند آزمایش برش برجا یا دانهول باشد. در نهایت پس از توافق قیمت، عقد قرارداد آزمایش خاک صورت میگیرید.
در زمان عقد قرارداد برگ تعهد خدمات ژئوتکنیک به مالک داده خواهد شد.

استقرار کارشناس ژئوتکنیک
پس از استقرار دستگاه حفاری، کارشناسی از شرکت بر سر پروژه اعزام می شود. این کارشناس، فیلم هایی از روند انجام آزمایش تهیه می کند تا به سازمان نظام مهندسی ارایه شود. از دیگر عواملی که موجب تسریع در روند اخذ تاییدیه آزمایش خاک می شود، کارشناس مجرب مستقر در محل پروژه است که آشنا به نکات حساسی است که توسط نظام مورد سنجش قرار می گیرد.

حفاری و آزمایش صحرایی
اکیپ حفاری دستی یا ماشینی به محل اعزام شده و حفاری را آغاز می نمایند. یکی از عوامل سرعت بخشیدن به روند اخذ تاییدیه مکانیک خاک، استفاده از گروه حفاری مناسب است که توسط آزمایشگاه مکانیک خاک تهران (کامرانی) مورد استفاده قرار میگیرد.

آزمایش های آزمایشگاهی
پس از اتمام حفاری، نمونههای اخذ شده از گمانهها به آزمایشگاه انتقال پیدا میکند. بر روی آنها آزمایش دانهبندی، آزمایش درصد رطوبت، آزمایش حدود اتربرگ، آزمایش برش مستقیم، آزمایش هیدرومتری و… انجام میشود.

ارسال مدارک به نظام مهندسی
مرحله بعدی مربوط به ارسال مدارک و مستندات به سازمان نظام مهندسی استان تهران است. در این مرحله تمامی مستندات آزمایشهای صحرایی و آزمایشگاهی را به سازمان نظام مهندسی ارسال میشود.
آزمایش خاک آزمایشی است که اطلاع از نتیجه آن باعث میشود، شما از ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی خاک اطلاعات مناسبی به دست آورید. این آزمایش به حضور افراد متخصص انجام میشود و بعد از نمونهبرداری از خاک آن را به آزمایشگاه ویژهای منتقل میکنند که مقاومت برشی، میزان تحمل بار، اسیدیته، میزان نفوذ، دانهبندی خاک، خمیری، گرانروی و دانسیته خاک را بررسی کنند.
هزینه های دریافتی ثابت نیست و به فاکتورهای فراوانی بستگی دارد. عواملی مثل روش حفاری ، مساحت زمین ، مکان پروژه ، تعداد نمونه های گرفته شده عمق حفاری و زمان اجرای پروژه براساس فصول مختلف ، در هزینه تاثیرگذار هستند.
- ارائه درخواست به آزمایشگاه خاک
- عملیات حفاری
- استعلام برگ سبز تعهد مطالعات ژئوتکنیک
- تهیه گزارشات توسط آزمایشگاه خاک و ارسال آن به سازمان نظاممهندسی
- بررسی در سازمان مرتبط حداکثر تا زمان 10 روز
- تائید نهایی گزارش خاک و ارسال آن به شهرداری
آزمایش خاک بعد از پرداخت عوارض شهرداری می تواند که شروع شود.
برگ سبز ژئوتکنیک یکی از مدارکی است که آزمایشگاه مکانیک خاک به مالک بنا میدهد تا آن را برای استعلام به دفتر خدمات الکترونیکی ببرد. که در نهایت دفتر خدمات الکترونیک با بررسی اعتبار پروانه شرکت و تعداد کار همزمان اقدام به استعلام برگه مینماید.