طراحی سازه ساختمان
تهیه نقشه سازه با بالاترین کیفیت
طراحی سازه یکی از شاخه های علوم مهندسی است که با استفاده از علم طراحی مهندسی، یک سازه با ساختار پایدار، مستحکم و با قابلیت های مهندسی بسیار عالی، طراحی و اجرا می شود.
اهداف طراحی سازه
به عنوان نگهدارنده دیوار است و سبب درگیری دیوار با اسکلت و در نتیجه باعث استحکام دیوار در برابر باد و زلزله می شود و کلافی است که در طول های مشخص برای یکپارچه عمل نمودن دیوار بکار می رود و معمولاً به صورت یک تیر- ستون طراحی می گردد و در انتهای سالن های صنعتی و به طور کل فریم های با دهانه بالا که انتهای آن با دیوار پوشش می گردد، قرار می گیرد. و می تواند فلزی یا بتن آرمه باشد. و نوع فلزی آن معمولاً به صورت پروفیل نبشی، ناودانی و یا قوطی می باشد.
هدف علم طراحی سازه، ساخت انواع ساختارهای مستحکم است که با گذشت قرن ها همچنان پایدار بمانند. همانند همان چیزی که در آثار تاریخی و باستانی به جای مانده از قرن های گذشته مشاهده میکنیم.
خدمات ما
طراحی سازه و اخذ تاییدیه نظام مهندسی
ارائه دفترچه محاسبات سازه، ارائه نقشه های فاز 2 سازه، انطباق نقشه سازه با معماری، ارائه لیستوفر و دستور برش، ارائه برگه تعهد محاسبات سازه، طراحی بهینه سازه و معماری بدون حذف پارکینگ و ارائه طرح اقتصادی
طراحی انواع مختلف سازه
طراحی و تهیه نقشه سازه ساختمان ها و مجتمع های مسکونی، طراحی سوله های صنعتی، طراحی ساختمان های تجاری و اداری، طراحی ساختمان های فرهنگی و ورزشی، طراحی سازه های خاص مانند فضاکار (Space Frame)
طراحی سازههای بتنی
یک ساختمان بتنی از المانهای متعددی نظیر سقف (دیافراگم)، تیر، ستون، دیوارهای برشی و حائل تشکیل شده است. طراحی و جزئیات آرماتور گذاری هر یک از این المانها باید کاملاً مطابق ضوابط آییننامهها باشند. پلان ستونگذاری ، دیوار برشی و تیپبندی تیرها، طراحی عناصر مقاوم جانبی (دیواربرشی) نقشه میلگردگذاری ستون ، تیر ، مقاطع و تراز اتصال، نقشه میلگرد گذاری سقف و مقاطع موقعیت و نمایش جزییات میلگردگذاری در محل بازشوها و سوراخها (تاسیساتی و غیره)، تعیین نوع، نحوه وصله، محدوده، موقعیت و تراکم میلگردها در تیرها، ستونها و دالها طراحی و ارائه جزئیات اتصال عناصر غیرسازه ای، الحاقی و دیوارهای جداکننده
طراحی سازههای فولادی
طراحی سازههای فلزی با توجه به انتخاب نوع مقطع، روش ساخت، روش بهرهبرداری و محل ساخت ساختمان، خصوصیات و ویژگیهای متنوعی برای ساخت اسکلت باربر یک ساختمان به وجود میآورد. پلان تیپبندی ستونها، پایستونها، تیرها، بادبندها با جزییات کامل، جزییات ضروری مربوط به قاب خمشی و ترکیبی، طراحی کامل اتصال ها و وصله ها، جزییات صفحه پای ستونها و نحوهی اتصال آن به فونداسیون و جزییات اجرایی شمشیری راهپله، نوع الکترود ، طول و بعد جوش و محل اجرای آن، محل و اندازه داکتهای تاسیساتی و ،ترسیم جزییات تقویت دور سوراخها، جزییات اتصال تیرچهها به تیرهای فولادی و کنسول ها
ایمنی سازه
حمل تمام بار و فشارهای مورد انتظار بدون خرابی ، یعنی بدون شکستن یا فروپاشی در زیر بارها
پایداری سازه
عدم حرکت سازه تحت بارهای مورد انتظار (با لغزش یا واژگونی)
دوام سازه
دوام ساختار برای مدت زمان معقولی
قابلیت سرویس پذیری
عدم تغییر شکل یا ترک خوردن سازه تحت بارهای مورد انتظار
مراحل خدمات طراحی سازه در مجموعه عمرانی کامرانی

دریافت فایل نقشههای معماری
در اولین مرحله بررسی نقشههای معماری، بررسی محل ستونها، کنترل گزارش مکانیک خاک، نوع خاک، محل درز انقطاع، محل بازشوها، محل باکس راهپله و آسانسور دارای اهمیت زیادی میباشد.

مدلسازی اولیه سازه
ایجاد مدل سازی اولیه سازه در نرم افزار ETABS با توجه به محل آکس ستونها و ارتفاع طبقات که در نقشههای اولیه معماری وجود دارد

مدلسازی دقیق اسکلت ساختمان براساس نقشههای فاز دو معماری
بعد از طرح اولیه سازه، نقشههای اولیه به تیم معماری تحویل داده میشود تا آنها بتوانند نقشههای فاز دو معماری را تهیه کنند. ابعاد ستونها را از ابتدا نمیتوان در طرح معماری بصورت دقیق در هر طبقه تعیین کرد. از این رو نیاز به طرح اولیه سازه هست تا تیم معماری بتواند نقشههای معماری فاز دو را تهیه کند. مهندس محاسب سازه در این مرحله مدل را دقیقتر بررسی میکند تا طراحی اسکلت با جزئیات بیشتری انجام شود.

طراحی ابعاد اعضای سازه ساختمان
طراحی ابعاد اعضای سازه ساختمان به طریقی که هم در برابر بارهای وارده از جمله بارهای زلزله مقاوم باشد و هم تا حد امکان کمترین هزینه ساخت را در پی داشته باشد.

رسم نقشههای اجرائی سازه
ترسیم نقشههای اجرائی یکی از مهمترین و حساسترین مراحل طراحی سازه است. از این نظر که تمامی آنچه تیم طراحی سازه مدنظر دارد تنها از طریق نقشههای اجرائی به تیم اجرای ساختمان منتقل میشود. اشتباهات ترسیمی کوچک در این مرحله میتواند منجر به خسارات بزرگ در زمان اجرای ساختمان شود. مهندس طراح سازه از مدل نرمافزاری سه بعدی سازه، نقشههای اجرائی دقیق را ترسیم میکند.

تهیه دفترچه محاسبات سازه
دفترچه محاسبات سازه شامل تمامی فرضیات و روشهایی است که مهندس در طرح سازه بکار برده است و به منظور حفظ اسناد و همچنین در اختیار دادن این دفترچه به کنترلر سازه تهیه میشود. وجود این دفترچه همچنین از این لحاظ اهمیت دارد که در صورتی که در آینده تغییراتی در سازه یا کاربری ساختمان ایجاد شود، از طریق این دفترچه میتوان استحکام بنا را بررسی کرد.

ارسال نقشهها و فایلهای محاسباتی به شهرداری
مجموعه کامل شامل فایلهای محاسباتی، مدلسازیها، نقشهها و دفترچه محاسبات آماده شده و به شهرداری ارسال میگردد.

مهر و امضاء مهندس محاسب
این مهر به معنی تأیید محاسبات سازه و فرضیات طراحی سازه توسط فرد یا شرکت محاسب میباشد. این مهر و امضاء در فضای ساختمانسازی شهری به برگه سبز محاسب سازه معروف است.

کنترل در سازمان نظام مهندسی
سازمان نظام مهندسی طرح سازه را از نقطه نظر فنی بررسی میکند تا هم از حدود آییننامهای تخطی نداشته باشد و هم از منظر مطابقت با معماری ایرادی وجود نداشته باشد. در این مرحله در صورتی که ایرادی وجود داشته باشد به اطلاع مهندس طراح سازه میرسد و در غیر اینصورت طرح سازه تأیید میشود.

اصلاح مجدد و ارائه طرح نهایی
نهایتاً طرح در صورتی که همه نکات سازمان نظام مهندسی و سایر ارکانهای کنترل کننده را پاس کند، به عنوان طرح نهایی پذیرفته شده و به شهرداری، سازنده ساختمان، مهندس ناظر و مهندس مجری ابلاغ میشود.
هزینه طراحی ساختمان و سازه
- تذکر : هزینه نهایی پس از مشاهده نقشه های معماری, اعلام می گردد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شمارههای درج شده در وبسایت تماس بگیرید.
تعرفه طراحی سازه ساختمان بتن آرمه
بدون مهر و امضا-
توجه: پروژههای با زیربنای کل “کمتر از ۱۰۰۰ مترمربع“، برابر ۱۰۰۰ مترمربع در محاسبه حق الزحمه طراحی فرض میشود.
تعرفه طراحی سازه ساختمان فولادی
بدون مهر و امضا-
توجه: پروژههای با زیربنای کل “کمتر از ۱۰۰۰ مترمربع“، برابر ۱۰۰۰ مترمربع در محاسبه حق الزحمه طراحی فرض میشود.

چه عواملی در طراحی سازه نقش مهم و حیاتی را دارند؟
- نحوه پیاده سازی نقشه
- تخمین قیمت طراحی سازه
- نوع سازه
- رعایت تمامی اصول ها و استانداردها
- دریافت مجوز جهت ساخت و ساز
- محاسبه هزینه های کارگران و پیمانکاران در پروژه
- محاسبه متراژ زمین
- تعیین نوع فوندانسیون ساختمانی
- محاسبه متراژ زمین
- تعیین نوع سازه
- تعیین محل اجرای پروژه
- تعیین تعداد طبقات سازه ساختمانی
- محاسبه حقوق دریافتی کارکنان
- اجرای آیین نامه ها و رعایت استانداردها
- روش های اجرایی
شرکت طراحی ساختمان
یکی از ویژگی های بهترین شرکت های طراحی ساختمان، سابقه ی طولانی و درخشان است. نکته ی جالب در مورد شرکت های طراحی ساختمان این است که شما می توانید سابقه ی کاری آنها را در سطح شهر ببینید. قبل از این که با شرکت طراحی سازه خاصی قرارداد ببندید، می توانید جستجویی در سطح شهر داشته باشید تا بتوانید سوابق کاری آنها را بررسی کنید. حتی می توانید با سرمایه گذاران یا ساکنین فعلی این بناها ملاقاتی داشته باشید تا بتوانید از تجربه ی آنها از زندگی در این ساختمان ها مطلع شوید. بهترین شرکت های طراحی ساختمان، سابقه ی کاری درخشانی دارند و افرادی که با آنها همکاری داشته اند از روند پروژه بسیار راضی بوده اند.
مجموعه عمرانی کامرانی با سابقه درخشان در طراحی سازه ساختمان و دارای تیم تخصصی جوان و زبده، طراحی سازه های شمارا با دقت فراوان و بهترین کیفیت انجام خواهد داد.
حداکثر دهانه سقف وافل یک طرفه و دو طرفه کاملا متفاوت است. حداکثر دهانه سقف وافل که به راحتی و با ایمنی بسیار بالا اجرا خواهد شد 16 متر است.
در یک کلام بگوییم، بهترین مجری سقف وافل کسی هست که بتواند با تجربه ی خود و با به کارگیری مصالح درجه یک و مرغوب و با مقرون به صرفه ترین حالت ممکن، پروژه را به اتمام برساند. پیمانکاران سقف وافل هرکدام هزینه های متفاوتی را برای اجرا در نظر می گیرند و در نهایت هم معلوم نیست پروژه را چگونه پیش می برند. از این رو پیشنهاد ما این است در این زمینه بی گدار به آب نزنید و به شرکتی اعتماد کنید که بتواند تمام این موارد را جامه عمل بپوشاند.
قطعاً برای همه ی کارفرمایان زمان بندی و اصطلاحاً خوش قولی پیمانکاران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چراکه در این اوضاع نابسامان بسیاری از پیمانکاران دل به کار نمی دهند و امروز و فردا می کنند. اما ما در شرکت فنی و مهندسی زاگرس بنا به دلیل آنکه صفر تا صد طراحی و اجرا و همچنین تولید قالب وافل به دست خودمان است می توانیم در طی یک برنامه و زمانبندی منظم و مشخص سقف های وافل را اجرا می کنیم.